Dina tankar styr hur du mår!

All förändring startar startar med en tanke, om jag  ska gå ner i vikt, börja motionera, eller hantera din smärta osv...

Tanke- känsla- handling! Tänker jag en negativ tanke när det gör ont i kroppen så väcker det negativa känslor som i sin tur göra att jag blir påverkad och regerar med att bli sur och irriterad och jag mår dåligt.

Har jag en positiv tanke så blir det en go känsla som gör att jag gör något positivt som får mig att må ännu bättre. När jag kom på att jag kunde påverka mina tankar så öppnades en helt ny värld för mig. Hur ser då en negativ tanke ut för mig? Hur ser en positiv tanke ut? Kanske inte helt lätt att beskriva men jag kan gå efter hur jag mår! Mår jag dåligt så har jag säkerligen en negativa tankar. När jag mår bra så är mina tankar positiva.

Tankens makt är stor. Tänk att jag  kan välja att må bra!! Jag har ett val att antigen inte göra något min situation eller påverka mig själv och min situation. Låta smärtan styra och tappa kontrollen eller att ta tillbaka makten i mitt liv! Att styra istället för att bli styrd och känna sig maktlös. Vem har ansvaret i mitt liv?

Vad vill jag? Vad vilja förändra? Vad är min styrka? Hur kan jag använda den på bästa sätt? Vad är det som får mig att orka varje dag? Vad kan jag göra för att må bättre?

Idag när jag har kommit dit jag är, så kan jag komma på mig själv med att jag inte ser några begränsningar alls i mitt liv! Trots att jag har riktigt mycket ont och är trött! Jag har en fri(sk) tanke som inte ser hindren bara lösningar på livets väg! Min lösning är återhämtning, mina tankar och att jag fyller på med mig med kunskap, erfarenheter och glädje!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ina » Om jag hade vetat:  ”Önskar så att jag hade kommit lika långt som Du. Även om jag har kommit längre n..”

  • Martin » Om jag hade vetat:  ”Skulle vara super om du skulle vilja skriva ett inlägg om nedan, har samma probl..”

  • Kaela » Om jag hade vetat:  ”Läser och förundras över hur du har orkat - och hur du har kommit dit du är. Du ..”

  • Ledsen » Om jag hade vetat:  ”Vilket bra inlägg, det var precis vad jag behövde läsa idag! Tack!!! Jag har sm..”

  • Jeanette » Vägen till att må bra :  ”Hej. Jag lever också i ständig smärta. Den har jag haft sen jag var 16 år (nu är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln