Smärtcoaching

Smärtcoaching är för dig som lever med smärtor. Där kan jag med hjälp av coaching hjälpa dig att få ett bättre och rikare liv; allt från att klara vardagen till att kunna arbeta. Jag kan kan med coachingens hjälp leda dig till innehållsrikare liv trots att du har ont.
När du har fått nog av att må dåligt!
Då ringer du eller mailar mig!
Då bokar vi in ett möte, vi träffas hemma hos mig eller på någon annan lämplig plats eller så coachar jag dig via telefon.

Första gången pratar vi om din situation och hur det har varit. Vi gör en plan med mål som är genomförbara och uppmättbara och sätter även upp delmål.

Vid varje tillfälle vi träffas så får du verktyg som du kan arbeta med mellan våra träffar för att nå dina mål. Vi pratar om lösningar på dina problem. Vilka alternativ finns det?
Mellan coachings tillfällena så iaktar du och är uppmärksam hur dina tankar, känslor och handlingar påverkar dig i din vardag.

Du gör jobbet jag finns där och  stöttar, ger råd, uppmuntrar, peppar och lyssnar.
Processen mot ditt mål tar olika lång tid och är väldigt individuell, beroende på hur mycket tid du behöver för att hitta lösningar för att må bättre.

Vi träffas ofta i början sedan går det längre mellan gångerna.
Jag har lyckats med mitt jobb när jag inte behövs mer.

 

Ett coaching tillfälle tar 60 min. och kostar ifrån 500kr.

Räkna med att första coachingmötet tar ca 90 min.

Kontakta mig om du är intresserad.

När jag mådde riktigt dåligt fick jag chansen att bli coachad av Anna Evertsson. ..En fantastisk människa som hjälpte mig så otroligt mycket på alla sätt. ..Anna är fantastiskt både på att lyssna och säga saker som fick iallafall mig att försöka förstå mig själv på ett annat sätt. ...För mig som också har Fibromyalgi betydde det extra mycket att via Annas egna upplevelser kunde förstå mig som ingen annan. ..Anna är fantastiskt på alla sätt. ..utan henne hade jag nog haft svårt att komma dit jag är nu......Susanne

            Jag tycker mina samtal med Anna har gett mig olika insikter i livet. Jag har värk i kroppen ryggen och jag tycker Anna kan vända smärta och elände mot något positivt i vardagen. Hon ger bra vägledning. Anna får en att vara den man vill vara. Hon är mig guld värld.//Ulrika A.